پوره هویج، ½ فنجان هویج رنده شده و شکر را در یک تابه بزرگ بریزید.
کلاژ، تصویر 1 هویج پوره شده در ماگ ، تصویر 2 همان قابلمه با پوست لیمو است.
به مدت پنج دقیقه به جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید. هر کفی تشکیل می شود را جدا کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود و سپس پوست لیمو و آب لیمو را به آن اضافه کنید.
به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید یا در مربای هویج یک کیلو های استریل شده قرار دهید تا برای مدت طولانی تری (تا 12 ماه) نگهداری شود. در مورد استریل کردن شیشه به یادداشت زیر مراجعه کنید.
2 ½ فنجان مربا درست می کند.
مربای هویج را می توان تا 2 هفته در یک شیشه تمیز در یخچال نگهداری کرد.
برای نگهداری طولانیتر مربای هویج، یا دادن آن به عنوان هدیه خوراکی کریسمس، باید آن را در شیشههای استریل شده بریزید، با یک دیسک کوچک کاغذ پخت یا کاغذ مومی بپوشانید و دربهای استریل شده را اضافه کنید.
در جای خشک و خنک نگهداری تپه جدید بانزل و ظرف 12 ماه استفاده شود.
به یادداشت زیر در مورد استریل کردن شیشه ها مراجعه کنید.
خانم بیتون پیشنهاد میکند هنگام نگهداری مربا، 2 قاشق غذاخوری براندی اضافه کنید تا به حفظ آن کمک کنید – که به نظر میرسد یک روش خوشمزه برای نگهداری طولانیتر مربا باشد.
این دستور غذا از کتاب معروف آشپزی تاریخی، کتاب مدیریت خانوار خانم بیتون، 1861 اقتباس شده است.
خانم بیتون یک نویسنده مشهور کتاب آشپزی مبل طوسی کرم بریتانیا است و من بسیار خوشحالم که نسخه اولیه کتاب او را دارم. ورق زدن و دیدن همه دستور العمل های قدیمی مانند سوپ لاک پشت ساختگی بسیار سرگرم کننده است.
عشق ویکتوریایی به دستور العمل های ساختگی به این معنی بود که آنها از این مربای هویج به عنوان مربای ساختگی زردآلو یاد می کردند. درست است، زیرا طعم آن واقعاً شبیه مربای زردآلو است.
در طول جنگ جهانی دوم، مربای هویج دوباره محبوبیت پیدا کرد.
در طول جیرهبندی میوهها کم بود، بنابراین بسیاری از آشپزهای زمان جنگ به هویجهایی روی آوردند که در باغهای خانهشان به خوبی رشد میکرد.
آنها از آن به عنوان مارمالاد هویج یاد کردند، زیرا نتوانستند پرتقال هایی را که مارمالاد معمولی را تشکیل می دادند، تهیه کنند.
اما تاریخچه مربای هویج خیلی قبل از اینکه در میان آشپزهای ویکتوریایی و سپس زمان جنگ مرسوم شود، شروع شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.