ابتدا اجازه دهید نگاهی به اصل این سس خوشمزه بیندازیم. سس سویا یک سس تخمیر شده است.
با دانه های سویا، دانه های بو داده، آب و نمک به دست می آید، سویا که نوعی حبوبات است امروزه به عنوان جایگزینی برای گوشت و لبنیات استفاده می شود.
سس سویا در بازار بافت بسیار شوری دارد، کشورهای خاور دور تاریخچه ای دارند که به قبل از میلاد مسیح باز می گردد.
در فرهنگ های کره، چین و ژاپن جایگاه مهمی دارد، به عنوان جایگزینی برای نمک، که در آن سال ها ادویه بسیار گران قیمتی بود، ساخته شد.
مخصوصاً در زمان قحطی، غذاهای حاوی سس سویا توسط عمو برای رفع نیاز نمکی بدن ترجیح داده می شد.
در دهه 1700 از طریق هلندی ها به اروپا و از آنجا به کل جهان گسترش یافت.
امروزه منطقه استفاده از آن به غذاهای شرق دور محدود نمی شود.
دستور العمل های سس سویا جزو بهترین انتخاب های کسانی است که به دنبال طعم های مختلف هستند.
سس سویا برای قرن ها جزء اصلی غذاهای بسیاری از کشورها بوده است.
غذاهای دارای سس سویا نه تنها به دلیل طعم و مزه، بلکه به دلیل سالم بودن نیز ترجیح داده می شوند.
مطالعه روی سس سویا در دانشگاه سنگاپور ماهیت آنتی اکسیدانی این ماده خوشمزه را نشان داد.
طبق تحقیقات، سس سویا به اندازه شراب قرمز دارای خواص آنتی اکسیدانی است. همچنین حاوی مقدار زیادی اسید لاکتیک است.
خواص ضد حساسیت غذاهای حاوی سس سویا نیز بسیار بالاست.
نکته دیگری که در مورد سس سویا باید به آن توجه کرد میزان نمک موجود در آن است، نباید فراموش کرد که این سس خوشمزه نمک زیادی دارد. با این حال، راه حلی برای این وضعیت وجود دارد.
اگر سس سویا برای شما خیلی شور است، سس سویا کم نمک Kühne را امتحان کنید.
به این ترتیب می توانید طعم سویا را با طعم بسیار ملایم تری دریافت کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.