ما برنج را در درجه اول با دانه های سفید مرتبط می کنیم.
اما برای رساندن آن به چنین وضعیتی باید تحت درمان مناسب قرار گیرد.
با در نظر گرفتن این موضوع می توان برنج تایلندی تنظیم بازار را تشخیص داد.
برنج قهوه ای – عاری از پوسته و جوانه است، اما همچنان با پوسته و سبوس، که رنگ مشخص آن را می دهد.
باقی گذاشتن پوشش باعث حفظ بیشتر مواد مغذی می شود.
برنج سفید (صیقل داده شده / آسیاب شده) – برنج سفید به سادگی برنج قهوه ای بدون پوشش و سبوس است.
این شاید شناختهشدهترین نوع برنج باشد، وقتی کلمه “برنج” را می شنویم، اغلب اولین تداعی است.
برنج نیم پز (پارابولیک/پارابولیک) – این برنج سفید است که قبل از برداشتن پوسته، علاوه بر این در معرض آماده سازی حرارتی (با استفاده از بخار تحت فشار زیاد)، خشک کردن و تنها پس از آن آسیاب می شود.
این درمان ها به این برنج رنگ کمی زرد می دهد.
برنج رنگی چطور؟
برخی از انواع برنج، مانند برنج سیاه (معروف به برنج ممنوعه) یا برنج قرمز، حاوی آنتوسیانین هایی هستند که به آنها رنگ مشخص می دهد (همچنین می توانید آنها را در زغال اخته و شاه توت پیدا کنید).
این ترکیبات نه تنها باعث رنگ دانه ها می شوند، بلکه تاثیر مثبتی بر تعادل قند بدن دارند و به بیماری های مزمن مانند سرطان و سیستم قلبی عروقی کمک می کنند.
از نظر فرآوری نیز مانند برنج قهوه ای رفتار می شود.
از نظر ارزش غذایی، برنج آب پز کمی بالاتر از برنج سفید قرار دارد، اما اعداد دقیق به روش فرآوری مورد استفاده بستگی دارد.
با این حال، بخار دادن مطمئناً بیوتین، نیاسین و اسید پانتوتنیک بیشتری را حفظ می کند.
برنج فاقد گلوتن است و پروتئین آن ضد حساسیت است و هضم آن بسیار بهتر از سایر غلات است.
بنابراین جای تعجب نیست که می توان آن را اغلب در غذای کودک و تغذیه ورزشی یافت.
برنج به دلیل محتوای کربوهیدرات بالایی که دارد منبع بسیار خوبی برای انرژی است.
بخشی از برنج همچنین حاوی مقدار زیادی پروتئین است که بلوک ساختمانی برای مثال عضلات است.
علاوه بر این، برنج فقط حاوی مقادیر کمی چربی است (به ویژه پس از فرآوری).
هر نوع برنج همچنین سدیم کمی دارد که برنج را به یک محصول ایده آل برای افراد مبتلا به فشار خون تبدیل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.