از تن ماهی ریحانه برای جوش گرفتن شکستگی استفاده کنید!!

ماهی تازه بخریم یا کنسرو ماهی؟ برای برخی افراد، انتخاب دشوار است، کدام ماهی سالم تر است؟

مزایا و معایب کنسرو ماهی و ماهی تازه چیست؟ در خرید ماهی به چه نکاتی توجه کنم؟ ما در اینجا برخی از حقایق و نکات کاربردی را برای شما خلاصه کرده ایم.

تن ماهی ریحانه برای سلامتی مفید است؟ ماهی های کنسرو شده مانند ماهی تن، ماهی خال مخالی یا ساردین قطعا سالم هستند.

کنسرو کردن، که بلافاصله پس از صید و تمیز کردن انجام می شود، خواص غذایی ماهی را تغییر نمی دهد.

این باعث می شود که اسیدهای چرب امگا 3 به خوبی حفظ شوند (به ویژه ماهی در آب خود)، بنابراین چه ماهی کنسرو شده و چه ماهی تازه، همان مواد مغذی سالم را دریافت کنید.

همیشه داشتن چند قوطی ماهی در خانه مفید است، جعبه ها به راحتی خارج از یخچال نگهداری می شوند.

شما همیشه ماهی تن یا ماهی خال مخالی را برای سالاد، ماکارونی یا سایر غذاهای خود بنا به میل خود در دسترس دارید.

تن

آیا اغلب هوس ماهی نمی کنید؟ نگران نباشید، کنسرو ماهی را می توان برای مدت طولانی ذخیره کرد.

این به این دلیل است که ماهی کنسرو شده استریل می شود (تکنیکی که اغلب برای دوام بیشتر غذا استفاده می شود)، که از استفاده از مواد نگهدارنده اجتناب می کند.

طعم کنسرو ماهی با ماهی تازه کمی متفاوت است، بافت آن نیز متفاوت است.

برخی ماهی تازه را ترجیح می دهند، برخی دیگر مشکلی با آن نمی بینند و دوست دارند ماهی تازه و کنسرو ماهی را جایگزین کنند.

ماهی تازه را می توان به دلخواه درست کرد: در فر، روی تابه، روی باربیکیو… یا در سوشی خوشمزه!

بدیهی است که مدت زیادی نگه نمی دارد و باید حداقل یک روز قبل آن را از ماهی فروشی خریداری کنید.

قیمت ها نیز ممکن است برخی افراد را بترساند همچنین، اغلب باید خودتان ماهی تازه را تمیز کنید، اگرچه اکثر ماهی فروشان می توانند این کار را برای شما انجام دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.